[1-1]
MIÉRT OLYAN VESZÉLYES
AZ ELSAVASODÁS?
A mikroorganizmusok savas környezetben érzik jól magukat, ezért mindenkinek figyelnie kell önmagára, a táplálkozására, akkor is, ha még nem érzékeli a túlszaporodásuk jeleit. Ez azért van, mert a túlszaporodás két fázisban történik meg.
Az első, kezdeti szakaszban a mikroorganizmusok kis kolóniákban szaporodnak, és bár már láthatók a vérben, valószínűleg még nem érzékelhetők a testi tünetek szintjén.
A második szakaszban már elég erősen panaszkodik a test, és figyelmeztető jelzéseket küld. Ez történhet nagyon gyorsan is, de évekig is eltarthat. Még ebben a súlyosabb állapotban is mindössze annyit kell tennünk a visszafordításához, hogy olyan belső környezetet hozunk létre, ami nem támogatja a mikroorganizmusok túlszaporodásának lehetőségét.
Ha még nem érzi és érti ennek fontosságát, képzelje maga elé a testét úgy, hogy hemzsegnek benne a különböző penész- és egyéb gombák. Az alábbi két fotó a vérről készült, az első az egészségesről, a második a savasról.
Kezdje el még ma a lúgosítást, hogy hosszú ideig megőrizhesse a fiatalságát és az öregkort is derűvel, erővel és egészséggel élvezhesse!
Az emberi szervezetben alig van olyan szerv, szövet vagy funkció, amelyet a túlsavasodás nem zavar meg, vagy nem tesz tönkre, ugyanakkor a kitartó és következetes savtalanítással helyreállítható.
|
[1-1]
|